enda

Mette Kjærgaard

(1981 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Indspilningsleder DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Anti 2016 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 2. instruktørassistent, 2. unit Tv-serie
Swinger 2016 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Indspilningsleder, Indspilningsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Rosita 2015 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Statistassistent DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Kapgang 2014 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
En du elsker 2014 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Jagten 2013 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 2. instruktørassistent, 2. unit DK/Spillefilm
SIA 2012 Instruktion, Foto, Fotograf, Klipper DK/Dokumentarfilm
Rita 1 2012 2. instruktørassistent Tv-serie
Chloe Likes Olivia 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Dirch 2011 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Indspilningsleder-assistent DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Med lukkede øjne 2010 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Listen 2009 Instruktion, Manus, Producer DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Indspilningsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 1. instruktørassistent Tv-serie
Se min kjole 2009 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Mina 2008 Instruktion DK/Kort fiktion
Gaven 2008 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Panser 2008 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Begravelsen 2008 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Frygtelig lykkelig 2008 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Bag lukkede døre 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Remix 2008 Scripter DK/Spillefilm
Marts 2007 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Guldhornene 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Carls engle 2006 Instruktion, Manus, Manuskript DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Statistkoordinator Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Statistkoordinator Tv-serie
Nynne 2005 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.