enda

Mette Rio

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Produktionsdesigner Tv-serie
Happy ending 2018 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Produktionsdesigner Tv-serie
Juleønsket 2015 Produktionsdesign Tv-serie
All Inclusive 2014 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Op med halen 2014 Produktionsdesign Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Scenograf Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Scenograf Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Scenograf Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Scenograf Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Scenograf Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Scenograf Tv-serie
Bankerot 2014 Scenograf Tv-serie
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Scenograf DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Scenograf DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Sommer i Tyrol 2010 Scenograf DK/Kort fiktion
Se min kjole 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Kristian 2009 Scenograf Tv-serie
Album 2008 Produktionsdesign Tv-serie
Fidibus 2006 Scenograf DK/Spillefilm
Oh Happy Day 2004 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Normalerweize 2004 Produktionsdesign Tv-serie
Skagerrak 2003 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Fotografassistent Tv-serie
Retfærdighedens rytter 1989 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.