enda

Mia Lerdam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sig det' løgn, Luis 2018 Grethe U/Spillefilm
Tabt 2017 Receptionist DK/Kort fiktion
Bedrag 1 2016 Indsatsleder Tv-serie
Rita 3 2015 Mette Tv-serie
Albert 2015 Stemme DK/Spillefilm
Palma 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Olsen Banden på dybt vand 2013 Stemme DK/Spillefilm
Historien om Lantrian 2013 Scenograf, Producer DK/Kort fiktion
Ny station 2012 Kvinde DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Blondine DK/Kort fiktion
Mens verden venter 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Pas på pelsdyrene 2010 Stemme U/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Stemme DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Stemme DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.