enda

Mia Mai Dengsø Graabæk

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Under bølgerne, over skyerne 2019 Fotograf DK/Kort fiktion
Fodbolddommeren 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
Dreaming Murakami 2018 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Alting har en begyndelse 2017 Cheffotograf DK/Dokumentarfilm
Et knæk 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Sværvægter 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
B 2014 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Syndflod 2010 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.