enda

Michael Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 3 2016 Storyboard DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Storyboard DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Storyboard DK/Spillefilm
Tarok 2013 Storyboard DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Storyboard DK/Spillefilm
Øen i Fuglegaden 1997 Storyboard DK/Spillefilm
Minder fra Transsylvanien 1989 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.