enda

Michael Rosenløv

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Svans 2016 2. fotograf DK/Kort fiktion
Den forunderlige kvanteverden 2013 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Efter brylluppet 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Pas på nerverne 2005 Stills DK/Dokumentarfilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Fotograf DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Focus puller, 2. unit DK/Spillefilm
Tintin og mig 2004 Kameraoperatør DK/Dokumentarfilm
Brødre 2004 B-fotograf DK/Spillefilm
Pusher II 2004 B-fotograf DK/Spillefilm
Jagten på den sidste torsk 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Regel nr. 1 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Zafir 2003 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Okay 2002 B-fotograf DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 B-fotograf DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Abort - et ensomt valg 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Mand med kamera 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Lærerinden 1995 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Familien Danmark 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Tre blink mod vest 1992 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Liv - et billeddigt 1991 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Casanova 1990 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Hyddelihat 1989 Foto DK/Kort fiktion
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Den tid den sorg - om ældre og bofællesskaber 1987 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
De 5. verdenslege for spastisk lammede 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.