enda

Michael Zuckow Mardorf

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Vagt DK/Spillefilm
Albert 2015 Politimand #1 DK/Spillefilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Jens DK/Kort fiktion
En kærlighedshistorie 2001 Tjener på Marienlyst DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Lars, fodboldfan Tv-serie
Albert 1998 Vagt 1 DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Vred mand DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Jeppe Henriksen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.