enda

Mik Stampe Fogh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fogedretten 2019 Klipper Fiktionsserie
Herrens veje 2 2018 Klipper Tv-serie
King 2015 Klip DK/Kort fiktion
Eskimo Diva 2015 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Adils krig 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Titelsekvens DK/Dokumentarfilm
Arvingerne 1 2014 Klippeassistent Tv-serie
Afterparty 2013 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Only God Forgives 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Loader Tv-serie
MGP Missionen 2013 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Ung for evigt 2012 Klip, Online DK/Kort fiktion
Julestjerner 2012 Klippeassistent Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Klippeassistent Tv-serie
Klassefesten 2011 B-klipper DK/Spillefilm
Tonny 2010 Klip DK/Kort fiktion
I Frodes hoved 2010 Klip DK/Kort fiktion
Det meste af tiden 2009 Online-klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.