enda

Mik Stampe Fogh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
King 2015 Klip DK/Kort fiktion
Eskimo Diva 2015 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Adils krig 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Titelsekvens DK/Dokumentarfilm
Only God Forgives 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Loader Tv-serie
Det meste af tiden 2009 Online-klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.