enda

Miki Mistrati

Journalist, dokumentarinstruktør, født 1968. Har siden 1994 arbejdet som journalist for blandt andre Danmarks Radio, TV2 og Nordisk Film TV. Medstifter og medejer af Bastard Film A/S 2000-2009.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lyssky chokolade 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dark Side of Chocolate 2010 Instruktion
Dømt for terror 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Terrorist ved et tilfælde 2009 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Opera - Med døden i kulissen 2007 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Hamptons Film Festival 2010-10-07 Terrorist ved et tilfælde
Malmö, BUFF 2010-03-16 Terrorist ved et tilfælde
Amsterdam, IDFA 2009-11-19 Terrorist ved et tilfælde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.