enda

Mikkel Bussenius Kastberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartless 1 2014 Produktionsleder Tv-serie
Everything's Gonna Be Pink 2013 Producer U/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Verdenssøn 2012 Producer DK/Kort fiktion
Vejen til Paradis 2011 Medvirkende, Producer DK/Kort fiktion
Piv 2011 Producer DK/Kort fiktion
Dyret 2011 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
ID:A 2011 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Engle i sneen 2010 Producer DK/Kort fiktion
Cathrine 2008 Co-producer DK/Kort fiktion
Kærlighedens dualisme 2008 Associate producer DK/Kort fiktion
Dennis 2007 Executive producer DK/Kort fiktion
Den lille fiskerinde 2007 Associate producer DK/Kort fiktion
Dear Wendy 2005 Producerassistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.