enda

Mikkel Furbo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den døde soldat 2019 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Usynligt hjerte 2019 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Tonemester Tv-serie
Alle for tre 2017 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Grethe 2017 Foley artist Tv-serie
De standhaftige 2016 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Comeback 2015 Boom operator, Tonemester DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Foley artist Tv-serie
Skammerens datter 2015 B-tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Helium 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Katusha 2014 Boom operator DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Boom operator Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Boom operator Tv-serie
Alle for to 2013 B-tonemester DK/Spillefilm
Historien om en snor 2013 Musikindspilning DK/Kort fiktion
The Stranger Within 2013 Lydmix DK/Spillefilm
Over kanten 2012 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Sjit happens 2012 Lydoptagelser Tv-serie
Verdenssøn 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Døde blomster 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Den sidste rejse 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Lyd Tv-serie
Noget i luften 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Alle for én 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Dreng 2011 Boom operator DK/Spillefilm
TeddyBoy 2010 Tonemester DK/Kort fiktion
Nemesis 2010 B-tonemester DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Boom operator Tv-serie
Implosion 2009 Tonemester DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Boom operator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.