enda

Mikkel Hilgart

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Festdeltager DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Ekspedient, herreekvipering DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Receptionist DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Bankassistent DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Missionær Autrup DK/Spillefilm
Comeback 2015 Hoteltjener DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.