enda

Mina Lejbølle

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
Cutterhead 2019 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Amfi 2018 Scenograf DK/Kort fiktion
Landet af glas 2018 Rekvisitør DK/Spillefilm
Weltschmerz 2017 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Escapar, den tilbagevendende drøm 2017 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Shelley 2016 Rekvisitør DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Kostumeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.