enda

Miriam Nørgaard

(1968 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Tom of Finland 2017 Co-producer U/Spillefilm
The War Show - venner i krig 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Våbensmuglingen 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Pixadores 2014 Co-producer (Danmark) U/Dokumentarfilm
Lovebirds 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er mørkeræd 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er genert 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Vi er kærester 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg keder mig 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er misundelig 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er sur 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Mercy Mercy - Adoptionens pris 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Ghettodrengen 2012 Konsulent (DFI) DK/Dokumentarfilm
The house inside her 2011 Producer DK/Kort fiktion
Rupture 2011 Producer DK/Kort fiktion
Kill 2011 Producer DK/Kort fiktion
Regnbueaber 2011 Producer DK/Kort fiktion
Do it Project 2011 Producer DK/Kort fiktion
Bora Bora 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Eddie 2011 Associate producer U/Spillefilm
Doxwise 2 2009 Konsulent (DFI) DK/Dokumentarfilm
Blinde engle 2007 Klip DK/Spillefilm
Sprækker 2005 Klip DK/Kort fiktion
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Klip DK/Spillefilm
Zafir 2003 Klip DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Klip DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Klip DK/Spillefilm
Zakka West 2003 Klipper DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Klip DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Klip Tv-serie
Glistrup 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Kat 2001 Klip DK/Spillefilm
Herretoilettet 2001 Manus DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Klip Tv-serie
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Klip DK/Kort fiktion
Udenfor 2000 Klip DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Klip DK/Spillefilm
Tøser + drengerøve 1998 Klip DK/Spillefilm
Drengen i himlen 1997 Klip DK/Kort fiktion
Sandhedens time 1995 Klip DK/Kort fiktion
Filmskolen 1995 Klip Tv-film
De nøgne træer 1991 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.