enda

Mogens Holm

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Forestillinger om min far 2019 Flemming DK/Dokumentarfilm
Frederik IX 2019 H. N. Andersen Tv-serie
DNA 2019 Ældre politibetjent Tv-serie
Det 2018 Manfred DK/Kort fiktion
Broen 4 2018 Douglas Krabbe Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Bondemand DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Overlæge DK/Spillefilm
Dig mig & Junior 2014 Politiker DK/Kort fiktion
Arvingerne 1 2014 Gæst Tv-serie
Sandheden om mænd 2010 Cillas far DK/Spillefilm
Deroute 2008 Valash-CEO Tv-serie
Sommer 2008 Betjent Tv-serie
Livvagterne 2008 Simon Jensen Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Læge Tv-serie
Drabet 2005 Fængselsbetjent DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Gæst DK/Kort fiktion
Rembrandt 2003 Tysk chauffør DK/Spillefilm
Begravelsen 2002 Karens far DK/Kort fiktion
Et rigtigt menneske 2001 Medvirkende DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Gidseltager Tv-serie
Hotellet 2000 Kristian Lund Tv-serie
Rejseholdet 2000 Kjeld Tv-serie
Exit non-stop 1998 Manden DK/Kort fiktion
Sekten 1997 Betjent DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Ansigterne 1986 Hr. Petersen Tv-film
Jane Horney 1985 Medvirkende Tv-serie
Nattergalen 1982 Medvirkende Tv-film
Fremtid søges! 1982 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.