enda

Mogens Holm

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Ældre politibetjent Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Bondemand DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Overlæge DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Cillas far DK/Spillefilm
Deroute 2008 Valash-CEO Tv-serie
Drabet 2005 Fængselsbetjent DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Gæst DK/Kort fiktion
Rembrandt 2003 Tysk chauffør DK/Spillefilm
Begravelsen 2002 Karens far DK/Kort fiktion
Et rigtigt menneske 2001 Medvirkende DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Gidseltager Tv-serie
Hotellet 2000 Kristian Lund Tv-serie
Exit non-stop 1998 Manden DK/Kort fiktion
Sekten 1997 Betjent DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Ansigterne 1986 Hr. Petersen Tv-film
Jane Horney 1985 Medvirkende Tv-serie
Nattergalen 1982 Medvirkende Tv-film
Fremtid søges! 1982 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.