enda

Morten Dragsted

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den anden verden 2016 Manuskript Tv-serie
Heartless 2 2015 Manuskript Tv-serie
Lev stærkt 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Manuskript Tv-serie
Detektiverne 2013 Manuskript DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Manuskript DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Manuskript Tv-serie
Zoomerne 2009 Manus DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Manus Tv-serie
Disco ormene 2008 Manusforfatter DK/Spillefilm
Råzone 2006 Manus DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Manus DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Manus DK/Spillefilm
Timm & Gordon 2003 Manuskript Tv-film
Skjulte spor 2000 Dialog Tv-serie
Optimisten 1997 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.