enda

Morten Eisner

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En chance til 2015 Læge DK/Spillefilm
Albert 2015 Gedebonden DK/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Blekingegade 2010 Portvagt Tv-serie
Nat på museet 2 2009 Roosevelt U/Spillefilm
De unge år 2007 Kris DK/Spillefilm
Hjerteflimmer 2006 Mand i elevator Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Njord Tv-serie
Anklaget 2005 Fængselsbetjent 3 DK/Spillefilm
Rollinger i Paris 2000 Stemme U/Spillefilm
Abernes ø 1999 Gilbert U/Spillefilm
Toast 1999 Frode Tv-serie
Dybt vand 1999 Byrådsmedlem Tv-film
Albert 1998 Grisehandleren DK/Spillefilm
En fri mand 1996 Lager-bossen Tv-serie
Belma 1996 Vagt på hospital DK/Spillefilm
Riget 1994 Mekaniker DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Lejesoldat Tv-serie
Ugeavisen 1990 Journalist Tv-serie
Kampen om den røde ko 1987 Morten, staldkarl DK/Spillefilm
Salamandersøen 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Qvamit Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Bamse Tv-serie
Opbrud inden døre 1982 Medvirkende Tv-film
Familien Krahne 1982 Klubmedarbejder Tv-serie
Det hemmelige Danmark 1981 Medvirkende Tv-film
Mændenes forbund 1981 Medvirkende Tv-film
Enlig far 1980 Medvirkende Tv-film
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.