enda

Morten Hebsgaard

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De Frivillige 2019 Frank DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Bankmanden Henning DK/Spillefilm
Swinger 2016 Finn DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Overlæge Berg Tv-serie
Kartellet 2014 Arbejdstilsynsførende DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Holger Dam DK/Spillefilm
Pendlerkids 2012 Tobias' og Rikkes far Tv-serie
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Mandlig betjent DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Mand på café DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Preben Nielsen Tv-serie
Brødre 2004 Fængselsbetjent 2 DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Leth Tv-serie
Skjulte spor 2000 Kenneth, sædelighedsbetjent Tv-serie
Når mor kommer hjem... 1998 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.