enda

Morten Holsted

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tro 2017 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Bedrag 2 2016 Boom operator Tv-serie
Skammerens datter 2015 A-tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Boom operator Tv-serie
Heartless 1 2014 Tonemester Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Lyd Tv-serie
Alle for to 2013 Tonemester DK/Spillefilm
Limbo 2011 Lyd Tv-serie
Den sidste rejse 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Udflugt 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Lyd Tv-serie
Julefrokosten 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Lyd Tv-serie
Walter & Virginia 2006 Boom operator U/Spillefilm
Omars jul 2005 Lyd Tv-serie
Nissernes ø 2003 Lydmix Tv-serie
Forsvar 2003 Boom operator Tv-serie
Manden med tubaen 1999 Boom operator DK/Kort fiktion
Alle tiders julemand 1997 Lyd Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Lyd Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Lyd Tv-serie
Juletestamentet 1995 B-tonemester Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.