enda

Morten Kleener

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grev Axel 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Anna 2000 Indspilningsleder, Location manager DK/Spillefilm
Barbara 1997 Indspilningsleder, Location manager (Færøerne) DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Produktion, 2. unit DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Location manager DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Location manager DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.