enda

Morten Pilegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
9. april 2015 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Lydmix DK/Spillefilm
Encounters 2014 Lydklipper, Lydmix DK/Spillefilm
Kapgang 2014 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Everything's Gonna Be Pink 2013 Lydmix U/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Supplerende lydeffekter, Dialogindspilning DK/Spillefilm

Som Morten Pilegaard Jespersen

Title År Funktion Category
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Dialoginstruktør (dansk version), Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
13 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Thor - legenden fra Valhalla 2011 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Bewilderbeast 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Broen 1 2011 ADR recording Tv-serie
Et hus af glas 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Karate nights 2010 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Skinke 2010 Lyddesign DK/Kort fiktion
Manden med de gyldne ører 2009 Lydklipper supervisor Tv-serie
Pigen der legede med ilden 2009 Supplerende lyd U/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Crowd stemme, Toneassistent DK/Spillefilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Nowhere Man 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Otto er et næsehorn Supplerende lyd, Foley-optagelse DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.