enda

Morten Rose

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gælden 2017 Lars DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 John Tøbbesen DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Redaktionsmedarbejder DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Skipper 1 DK/Spillefilm
Patienten 2013 Kristoffer DK/Kort fiktion
Og nu til vejret 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Akvarium 2012 Frederik DK/Kort fiktion
Skrivesperre og kunstneriske ambisjoner & om en hund som må bøte med livet på grunn av summen av de to 2011 Instruktion U/Kort fiktion
Submarino 2010 Ivan DK/Spillefilm
Nuummioq 2009 Carsten U/Spillefilm
Benja 2009 Lærer Rose DK/Kort fiktion
Der er ingen ende på Vejle 2007 Palle DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.