enda

Nanna Nikali

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Line producer Tv-serie
Hacker 2019 Line producer DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Line producer Tv-serie
Det andet liv 2014 Producer DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Produktionsleder DK/Spillefilm
Nedenunder 2009 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Produktionsleder Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Produktionsleder Tv-serie
Fighter 2007 Line producer DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Voksne mennesker 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Klovn 2005 Produktionsleder Tv-serie
Bagland 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Produktionsleder Tv-serie
Monas verden 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Produktionsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.