enda

Niels Viggo Bentzon

(1919 – 2000)

Pianist og komponist. Født 24/8 1919, død 25/4 2000.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dage i februar 1978 Musik DK/Eksperimentalfilm
Violer er blå 1975 Klaver DK/Spillefilm
Orfeus og Julie 1970 Musik DK/Eksperimentalfilm
Corny 1967 Instruktion, Assistent I, Manus, Musik DK/Eksperimentalfilm
Det tvungne giftermål 1967 Musik Tv-film
K for klods 1967 Musik DK/Eksperimentalfilm
Gift 1966 Musik DK/Spillefilm
Ballet ballade 1962 Musik DK/Eksperimentalfilm
Et par ord om Danmark 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Dit navn er kvinde 1961 Musik DK/Dokumentarfilm
Kai Nielsen 1960 Musik DK/Dokumentarfilm
What makes them run? 1958 Musik DK/Dokumentarfilm
Simba 1958 Musik DK/Dokumentarfilm
Vand fra Eufrat 1956 Musik DK/Dokumentarfilm
The Pattern of Co-Operation 1952 Musik DK/Dokumentarfilm
Alle mine skibe 1951 Musik DK/Dokumentarfilm
Pigen og Pan 1945 Musik DK/Kort fiktion
En god Opskrift 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Gaa Hjem og ryd op 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Saa gik 75 Aar 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.