enda

Nikolaj Danielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Scenograf DK/Spillefilm
QEDA 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Scenograf Tv-serie
Idealisten 2015 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Hjørdis 2015 Scenograf Tv-serie
Rita 3 2015 Scenograf Tv-serie
Antboy 2013 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Scenograf Tv-serie
Rita 1 2012 Produktionsdesign Tv-serie
Talenttyven 2012 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Scenograf, Scenograf DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Sol skin 2009 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Bobby 2009 Produktionsdesign, Scenograf DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Scenograf DK/Spillefilm
Blodsøstre 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Offscreen 2006 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Voksne mennesker 2005 Produktionsdesign, Location scout DK/Spillefilm
Allegro 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Danas have 2004 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Bagland 2003 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Svensk roulette 1997 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.