enda

Ninna Hensel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Kostumier Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
En chance til 2015 Kostumier DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Kostumier Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Kostumier Tv-serie
Rita 2 2013 Kostumier Tv-serie
Tarok 2013 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Kostumier Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.