enda

Ole Bidstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn 2018 Layout DK/Spillefilm
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Layout DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Location design DK/Spillefilm
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Layout DK/Spillefilm
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cirkeline og verdens mindste superhelt 2004 Layout DK/Spillefilm
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Grafisk design DK/Spillefilm
Cirkeline - Ost og kærlighed 2000 Layout DK/Kort fiktion
Agnes och grodkungen 2000 Layout-supervisor DK/Kort fiktion
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Cirkeline - Storbyens mus 1998 Layout DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Layout DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Layout DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Layout DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Layout DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.