enda

Ole Fick

(1948 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Postmand Per - Filmen 2014 Postmand Per U/Spillefilm
Christiansborg Slotscirkus 2014 Manusforfatter DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Dr. Sturmdrang DK/Spillefilm
Koslænget 2006 Pip U/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Lirekassemand DK/Spillefilm
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Skovvogteren U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Theatre Manager/Gillman, Old Joe/Gamle Joe U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Mr. Tinkles U/Spillefilm
Pyrus på pletten 2000 Samuelsen DK/Spillefilm
Muppets fra rummet - Den store Muppet rejse 1999 Gonzo U/Spillefilm
Klods Hans 1999 Stemme DK/Kort fiktion
Albert 1998 Manus DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Eksperten Tv-serie
Rasmus Klump bygger skib 1996 Skæg DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Skæg DK/Kort fiktion
Balladen om Holger Danske 1996 Burnemand DK/Spillefilm
Kys en solsort 1995 Musik DK/Kort fiktion
Fyrtøjet 1993 Stemme DK/Kort fiktion
Frøen Freddy 1992 Generalen U/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Stemme U/Spillefilm
Casanova 1990 Dr. Zulo DK/Spillefilm
Psyko-Lab 1989 Professor Tv-serie
Lille Nemo i drømmeland 1989 Oompa/diverse U/Spillefilm
Ude på noget 1984 Hr. Fladmast, Musik Tv-serie
Vejen til byen 1978 Musiker DK/Spillefilm
Aristocats 1970 Sagfører, Guiseppi (1994-versionen) U/Spillefilm
Smil Emil 1969 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.