enda

Ole Glæsner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sort høst 1993 Kostumier DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Planetens spejle 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Kostumer DK/Spillefilm
Camping 1990 Kostumer DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Isolde 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Kostumer DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Kostumer DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Kostumer Tv-serie
Mord i mørket 1986 Kostumer DK/Spillefilm
Oviri 1986 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.