enda

Ole Guldbrandsen

(1942 – )

Regissør, toneassistent. Søn af instruktør og skuespiller Peer Guldbrandsen (1912-1996).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Machine 2015 Concept artist DK/Kort fiktion
Out of Bounds 2014 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Once Upon a Candle 2014 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Unimagined Friends 2014 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Out of the Ordinary 2013 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Porcelain 2013 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Under the Fold 2013 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Last Fall 2011 Effektanimation DK/Kort fiktion
Elk Hair Caddis 2010 Animation DK/Kort fiktion
Se dagens lys 2003 Location manager Tv-film
Den serbiske dansker 2001 Produktionsleder Tv-film
Edderkoppen 2000 Produktionsleder Tv-serie
Blinkende lygter 2000 Location manager DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Location manager Tv-film
Majoren 1998 Location manager Tv-film
En fri mand 1996 Indspilningsleder Tv-serie
Mørklægning 1992 Regissør Tv-serie
Kirsebærhaven 89 1990 Regissør Tv-serie
Søndagen og Benny 1971 Claus Tv-film
Min søsters børn når de er værst 1971 Svensk politimand DK/Spillefilm
Amour 1970 Kjartan DK/Spillefilm
- og så er der bal bagefter 1970 Flint DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Medvirkende, Toneassistent DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Lyd DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Toneassistent DK/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Lys DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Toneassistent DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Toneassistent DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 1965 Lyd DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Toneassistent DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Assistent DK/Spillefilm
Harry og kammertjeneren 1961 Assistent DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Ole, le Cæurs søn DK/Spillefilm
Gengæld 1955 Peter, Donners søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.