enda

Ole Olsen

(1863 – 1943)

Producent. Født 5/5 1863, død 5/10 1943 - 80 år gammel.

Grundlægger af Nordisk Films Kompagni.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kongernes fald 2019 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Lammefjordsfilmen 1946 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Generaldirektør Ole Olsens tale 1936 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Forfatterstævne 1919 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Folkets Ven 1918 Manus DK/Spillefilm
Himmelskibet 1918 Manus DK/Spillefilm
Pax æterna 1917 Manus DK/Spillefilm
Ved Havet 1909 Instruktion, Foto DK/Kort fiktion
Isbjørnejagt 1907 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kong Haakons Kroning i Trondhjem 1906 Instruktion, Foto Dokumentariske optagelser
Kong Christian IX's Bisættelse 1906 Instruktion Dokumentariske optagelser
Proklamationen af Kong Frederik VIII 1906 Instruktion Dokumentariske optagelser
Bonden i København 1906 Instruktion DK/Kort fiktion
Fiskerliv i Norden 1906 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.