enda

Ole Paikjær Bak

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kristian 2009 Special effects Tv-serie
Martin & Ketil - jul for begyndere 2005 Produktionsdesign Tv-serie
Strings 2004 Rekvisitør DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Special effects Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Special effects Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Special effects Tv-serie
Perfect World 1990 Rekvisitør (specialrekvisitter) DK/Eksperimentalfilm
Omsen & Momsen 1987 Special effects Tv-film
En meget gammel herre med kæmpestore vinger 1986 Scenograf DK/Kort fiktion
Bamses billedbog 1983 Special effects Tv-serie
Tommelise 1983 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.