enda

Ole Søndberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vildheks 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Cloud Chamber 2013 Executive producer Interaktive projekter
En plads i solen 2012 Executive producer U/Spillefilm
Livstid 2012 Executive producer U/Spillefilm
Røde ulv 2012 Executive producer U/Spillefilm
Studio Sex 2012 Executive producer U/Spillefilm
Prime Time 2012 Executive producer U/Spillefilm
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Producer U/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Executive producer U/Spillefilm
Wallander 2008 Executive producer Tv-serie
Wallander: Fotografen 2006 Producer U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Producer U/Spillefilm
Danslärarens återkomst 2004 Producer Tv-serie
Spor i mørket 1997 Executive producer DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Producer DK/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Co-producer U/Spillefilm
Morfars rejse 1993 Producer U/Spillefilm
Christian 1989 Produktion DK/Spillefilm
En hård dags nat 1987 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det handler om skolen 1985 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Peter & Pierre 1985 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.