enda

Oliver Lindboe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Patrimonium 2019 Online DK/Dokumentarfilm
Harpiks 2019 Online, Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Børnehjemmet 2019 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Avid-assistent DK/Spillefilm
Mugge & vejfesten 2019 Avid-assistent DK/Spillefilm
Før frosten 2019 DIT DK/Spillefilm
Håbet 2018 DIT, Teknisk support Tv-serie
Lykke-Per 2018 Digital mastering DK/Spillefilm
At elske Pia 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rejsen 2017 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Wolf and Sheep 2017 Avid-assistent DK/Spillefilm
Darling 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Klippeassistent DK/Spillefilm
Ballon 2016 Colorgrading DK/Kort fiktion
Der kommer en dag 2016 DIT DK/Spillefilm
The Sunken Convent 2016 DIT DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.