enda

Oskar Larsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Palme 2012 Visual effects U/Dokumentarfilm
Marie Krøyer 2012 Belysningsassistent (Sverige) DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Belyser U/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Belyser DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Grip DK/Spillefilm
Tillsammans 2000 Belyser U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.