enda

Özlem Saglanmak

(1980 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Smaragd DK/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Ma-ha-thias U/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Teaterdanser Tv-serie
3 Fractures 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klokkeblomst og legenden om ønskedyret 2014 Klokkeblomst U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2 2014 Astrid U/Spillefilm
Broen 2 2013 Dharma Tv-serie
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Klokkeblomst U/Spillefilm
Prinsessen & frøen 2012 Stemme DK/Kort fiktion
Madagascar 3 2012 Gia U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2010 Astrid U/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Mira DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Signe DK/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Ahsoka Tano U/Spillefilm
Yallahrup færgeby 2007 Ali Tv-serie
En Grimm historie 2007 Askepot U/Spillefilm
Fighter 2007 Jasmin DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Samira Kadhjani Tv-serie
Halalabad blues 2002 Dilek DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.