enda

Palle Brix

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julestjerner 2012 Produktionsleder Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Produktionsassistent Tv-serie
Borgen 2 2011 Produktionsassistent Tv-serie
Livvagterne 2008 Produktionsleder, Produktionsassistent Tv-serie
Krøniken 2004 Produktionsassistent Tv-serie
Se dagens lys 2003 Produktionsleder Tv-film
Rejseholdet 2000 Produktionsassistent Tv-serie
Landsbyen 1991 Produktionsassistent Tv-serie
Ugeavisen 1990 Produktionsleder Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Regissør (TV) Tv-film
Alle elsker Debbie 1987 Rekvisitør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.