enda

Pauline Rehné

(1954 - )

Skuespillerinde. Født 11/7 1954. Datter af Danmarks Radio-korrespondenten Ib Rehné (1922-2005).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Albert 2015 Oversavet dame, Papegøje, Øvrige stemmer DK/Spillefilm
Emil og Ida fra Lønneberg 2013 Præstekonen U/Spillefilm
Pinocchio 2012 Stemme U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Stemme DK/Spillefilm
The Simpsons Movie 2007 Lisa U/Spillefilm
Yallahrup færgeby 2007 Skolelægen Tv-serie
Jagten på masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Shrek 2 2004 Fe Gudmoderen U/Spillefilm
Strings 2004 Woman at marketplace DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Grantante Tv-serie
Frøernes spådom 2003 Frø U/Spillefilm
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 Stemme DK/Kort fiktion
Magnus og Myggen 2001 Molly Mus Tv-serie
Absolut Holberg 2000 Geske Tv-film
Grinchen - julen er stjålet 2000 Rose U/Spillefilm
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Det magiske sværd - Jagten på Camelot 1998 Juliana U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Anita U/Spillefilm
Ondt blod 1996 Lasses kone DK/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Borger i Paris U/Spillefilm
Madsen og co. 1996 Maja, Max' kammerat Tv-serie
Tommelise 1994 Stemme U/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Suzanne, Kristiansens datter DK/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Si og Am (1997-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.