enda

Pernelle Caspersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Antboy 3 2016 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Tarok 2013 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Makeup DK/Spillefilm
Kristian 2009 Kostumier, Makeup Tv-serie
Gaven 2008 Sminkør DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Sminkør DK/Dokumentarfilm
Daisy Diamond 2007 Makeup (2. unit) DK/Spillefilm
Snart kommer tiden 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.