enda

Pernille Skov Sutherland

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Line producer Tv-serie
Bankerot 2014 Line producer Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Line producer Tv-serie
Borgen 3 2013 Line producer Tv-serie
Borgen 2 2011 Line producer Tv-serie
Borgen 1 2010 Line producer Tv-serie
Shanes jul 2009 Shanes mor Tv-serie
Sommer 2008 Line producer Tv-serie
Larger than life 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Nikolaj og Julie 2002 Line producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.