enda

Pernille Tornøe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miss Osaka 2020 Producerassistent DK/Spillefilm
Dreaming Murakami 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
Battle 2018 Line producer (Danmark) U/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Associate producer DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Statistkoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Shiva 2015 Producer DK/Kort fiktion
Sort Sol 2014 Producer DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 Art director-assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.