enda

Peter Breienholt Janum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De standhaftige 2016 Runner DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Runner DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Runner DK/Spillefilm
Album 2008 Produktion Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 Set runner DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Runner DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Runner DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Parkeringsvagt, Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.