enda

Peter Jackson

(1961 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hobbitten: Femhæreslaget 2014 Instruktion U/Spillefilm
Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Hobbitten: En uventet rejse 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Producer U/Spillefilm
The Lovely Bones 2009 Instruktion, Producer U/Spillefilm
District 9 2009 Producer U/Spillefilm
Peter Jacksons produktionsdagbøger 2005 Instruktion
King Kong 2005 Instruktion U/Spillefilm
Ringenes herre - Kongen vender tilbage 2003 Instruktion U/Spillefilm
Ringenes herre - De to tårne 2002 Instruktion U/Spillefilm
Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring - Special Extended Edition 2001 Instruktion
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Instruktion U/Spillefilm
Engel min engel 1994 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.