enda

Peter Kyed

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frelste 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
3 ting 2017 Musikproducer DK/Spillefilm
Delfinen 2017 Co-komponist DK/Kort fiktion
Antboy 3 2016 Musiktekniker DK/Spillefilm
Painless 2014 Musik DK/Kort fiktion
Pels 2014 Komponist U/Dokumentarfilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Musiktekniker DK/Spillefilm
Tabu 2012 Komponist DK/Kort fiktion
Parykatelieret 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Syrener 2011 Musik, Komponist DK/Kort fiktion
Valhalla Rising 2009 Musik DK/Spillefilm
Romeo & Julius 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Mig og Jesper 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Gud, lugt og hende 2008 Komponist U/Spillefilm
Af jord er du kommet 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Knus 2007 Komponist DK/Kort fiktion
Homeless 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Komponist DK/Spillefilm
Stressless 2003 Musik DK/Eksperimentalfilm
Hotmen Coolboyz 2000 Musik DK/Spillefilm
Spotless 1999 Musik DK/Kort fiktion
Constance 1999 Musik DK/Spillefilm
Taber! 1998 Tony Mahogny Band DK/Kort fiktion
Bryllupsrejsen 1995 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.