enda

Peter Nadermann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mord uden grænser 2015 Executive producer Tv-serie
Mænd og høns 2015 Associate producer DK/Spillefilm
I am Here 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Executive producer Tv-serie
Fjällbackamorden: I betraktarens öga 2012 Executive producer Tv-film
Forbrydelsen III 2012 Associate producer Tv-serie
Broen 1 2011 Executive producer Tv-serie
Den som dræber 2010 Executive producer Tv-serie
Det gode hjerte 2009 Co-producer U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Executive producer U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Executive producer U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Co-producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.