enda

Peter Thorsboe

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mord uden grænser 2015 Manuskript Tv-serie
Livvagterne 2008 Manus Tv-serie
Ørnen 2004 Manus Tv-serie
Rejseholdet 2000 Manuskript Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Manus Tv-serie
TAXA 1997 Instruktion, Episodeforfatter Tv-serie
Krystalbarnet 1996 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Instruktion Tv-serie
Blændet 1992 Manus og ide Tv-serie
Landsbyen 1991 Manus og ide Tv-serie
Station 13 1988 Manus og ide Tv-serie
Ballade i byrådet 1985 Manus DK/Kort fiktion
Anthonsen 1984 Manuskript Tv-serie
Kurt og Valde 1983 Manus og ide DK/Spillefilm
Den otteøjede skorpion 1979 Manus Tv-serie
En hyldest til de gamle, eller: Satie i høj sø 1974 Instruktion DK/Kort fiktion
Kærlighedens forvandlingsbilleder 1973 Instruktion, Manus, Foto DK/Eksperimentalfilm
Eftersøgningen 1971 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Kærlighed 1970 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
En film 1969 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Dyrehavefilmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Krag-filmen 1969 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.