enda

Philippe L. Christiansen

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 1 2014 Advokatfuldmægtig Tv-serie
Superbror 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Svend DK/Spillefilm
Besøget 2008 Søn DK/Kort fiktion
Noget for noget 2007 Jazec DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 1. styrmand DK/Kort fiktion
Afsked 2004 Michael DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Student Tv-serie
Fangen 2003 Anders DK/Kort fiktion
Jailbird 2003 Anders DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.