enda

Phillip Berg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lego Friends 2014 Instruktion Tv-serie
Legends of Chima 2013 Instruktion, Animationsstoryboard Tv-serie
Exodus 2013 3D-modeller DK/Kort fiktion
The Romantic Killer 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Compositing DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 3D-effekt supervisor, 3D-VFX-supervisor DK/Kort fiktion
Aqualorius 2009 3D modeller DK/Kort fiktion
Eat shit and die 2007 Animation DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Digital layout og blocking, Set modelling DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Layout, Lightning og shading, Set modelling DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Animator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.