enda

Poul Berg

(1970 - )

Instruktør og manuskriptforfatter. Født 19/8 1970 i Aarhus. Har skrevet manuskript til og instrueret en lang række tv-serier til børn og unge.

Berg har bl.a. skrevet manuskript til julekalenderne 'Absalons hemmelighed' (2006) og 'Tidsrejsen' (2014) samt dramaserien 'Herrens veje' (2017). Han har ligeledes instrueret serierne 'Mille' (2009) og 'Limbo' (2011). Med 'Vildheks' (2018) har Poul Berg skrevet sit første spillefilmmanuskript.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hacker 2018 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Manuskript DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Manuskript Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Manuskript Tv-serie
Limbo 2011 Instruktion, Manus Tv-serie
Cirkus Summarum 2011 Manuskript Tv-serie
Mille 2009 Instruktion, Manus Tv-serie
Danni 2007 Instruktion, Manus Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Manus Tv-serie
Julie 2005 Instruktion, Manus Tv-serie
Mit første kys 2003 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Junior 2003 Manus Tv-serie
Ras og Kathy 2002 Instruktion, Manus, Producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.