enda

Povl Kristian

(1964 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Musik DK/Dokumentarfilm
De dømtes børn 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Præsidenten fra Nordvest 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Hjemme i verden 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Dreams by the Sea 2017 Komponist U/Spillefilm
Hugland 2016 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen 2015 Musik DK/Dokumentarfilm
Født til filmen 2015 Musik DK/Dokumentarfilm
Vi er journalister 2014 Musik DK/Dokumentarfilm
Dronning for en dag 2013 Musik DK/Kort fiktion
De udvalgte 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Min barndom i helvede 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Komponist DK/Spillefilm
Versioner 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Tomrum 2011 Musik DK/Kort fiktion
Svend 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
City slang redux 2011 Remaster, Mix DK/Dokumentarfilm
Manipulation 2010 Musik DK/Kort fiktion
Aung San Suu Kyi - Lady of No Fear 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Romeo & Julius 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Se min kjole 2009 Komponist DK/Spillefilm
Roskilde 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Comeback 2008 Jakobs kollega, Komponist DK/Spillefilm
Sanselighedens pris 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
De smås krig 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Klinteskoven 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Someone like you 2007 Komponist, Klaver DK/Dokumentarfilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Dear God 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Seks år med Lissi og Michael 1 2006 Musik Tv-dokumentar
Liv 2006 Musik DK/Kort fiktion
Kvindeliv 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
The Swenkas 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Min fars sind 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Aarhus 2005 Arrangement DK/Dokumentarfilm
Guerrilla girl 2005 Komponist DK/Dokumentarfilm
Nede på jorden 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Rejsen på ophavet 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Rukov - på sporet af den tabte tid 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Svineriget 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Ullas vrede 2004 Musik Tv-dokumentar
This is Me Walking 2004 Musik DK/Kort fiktion
Skift 2003 Musik DK/Eksperimentalfilm
Den talende muse 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
En kort en lang 2001 Musik DK/Spillefilm
Seth 1999 Musik DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Tony Mahogny Band DK/Kort fiktion
Voyeur 1998 Musik DK/Dokumentarfilm
Let's Get Lost 1997 Musik DK/Spillefilm
Pusher 1996 Musik DK/Spillefilm
Illustrated man 1995 Musik DK/Dokumentarfilm
To mand i en sofa 1994 Musik DK/Spillefilm
Stormfulde hjerter 1994 Musik Tv-film
Min elskede 1994 Musik DK/Kort fiktion
Gigolo 1993 Musik DK/Kort fiktion
Brainstorm 1993 Musik U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.